Bröllop på Övedskloster

På Övedskloster får ni ett fantastiskt bröllop i Skånes vackraste slottsmiljö. Vi går faktiskt så långt att vi säger att det är här ni får Världens vackraste bröllop! Öveds kyrka byggdes samtidigt som Övedskloster och kan ge en sammanhållen och enhetlig känsla till bröllopsdagen. För de som önskar en kyrkovigsel. Men även slottsparken på Övedskloster erbjuder många härliga ställen för en vacker vigsel. 

Vi har två olika lokaler som vi hyr ut till bröllop. Och slottsparken kan ni naturligtvis även använda. Både för vigsel och fest. Och för era bröllopsbilder!

När ni gifter er så är det ni som står i centrum och vi har därför valt att endast anordna ett bröllop i taget hos oss. Vi har fullt fokus på just ert bröllop!

Vi samarbetar med de allra bästa i branchen  som  Gastro Gaspari, Petras Porslin, Elite Hotel,  Zorinas blommor och Guldmakeriet som vi gärna förmedlar kontakt till. 

Hos oss hyr man lokalen fredag-söndag, tillgång till slottsparken med möjlighet till vigsel och att ta bröllopsfoto, bord och stolar, viss dekoration i form av kandelabrar och vaser samt befintlig belysning i lokalen.

För Orangeriet är priset 35 000kr.

För Magasinet är priset 40 000kr. 

Vi erbjuder ingen helhetslösning utan hos oss får varje brudpar låta sin kreativitet flöda och välja det som passar just dem både när det gäller smak och budget. 

Lediga datum 2024: Flera lediga datum, välkommen med din förfrågan!

 

Varmt välkommen med din förfrågan till oss! 


 

Läs mer: 

Våra lokaler
Vanliga frågor
Skicka en förfrågan


Kontakt?

För offert eller frågor angående bröllop ta kontakt med Sofie Björklund på 0735-014218 eller via mail till wedding@remove-this.ovedskloster.remove-this.com