Vanliga bröllopsfrågor

Hur gör vi med mat och dryck?

På Övedskloster vill vi erbjuda oförglömliga bröllop. Därför samarbetar vi med bland andra Gastro Gaspari som erbjuder välkomponerade menyer med läcker mat och perfekt service. De har mycket stor erfarenhet och hjälper er gärna med stort och smått hela vägen. Ta gärna kontakt med dem för meny och prisförslag.

Det går bra att välja cateringbolag själv efter smak och budget. 

Kan man komma och titta? 

Självklart! Om du kontaktar Sofie (uppgifter nedan) eller fyller i förfrågan hittar vi tillsammans ett lämpligt datum för ett besök. 

Bröllopsfoto?

Har man valt att ha sitt bröllop på Övedskloster så får man naturligtvis ta sina foton i vår vackra slottsmiljö.

Kan jag ha mitt bröllop inne i slottet?

Nej, tyvärr. Slottet är ett privat hem så där kan man inte hyra in sig.

När måste vi avsluta festen?

Så länge ni har serveringspersonal på plats kan festen fortgå.

Var ska våra gäster bo?

På Övedskloster finns en bröllopssvit (2 bäddar). För övriga gäster har vi ett bra samarbete med Elite Hotell i Lund. Vi ordnar gärna buss till och från Lund eller Malmö.

Vad kostar det? 

Hos oss hyr man lokalen fredag-söndag, tillgång till slottsparken med möjlighet till vigsel och att ta bröllopsfoto, bord och stolar, viss dekoration i form av kandelabrar och vaser samt befintlig belysning i lokalen.

För Orangeriet är priset 35 000kr.

För Magasinet är priset 40 000kr. 

Vi erbjuder ingen helhetslösning utan hos oss får varje brudpar låta sin kreativitet flöda och välja det som passar just dem både när det gäller smak och budget. 

Fyll gärna i en förfrågan så återkommer vi så fort som möjligt till er!


Kontakt?

För offert eller frågor angående bröllop ta kontakt med Sofie Björklund (wedding@remove-this.ovedskloster.remove-this.com)