Konferens & företagsevent

På Övedskloster är vi vana vid att ordna alla typer av konferenser, event och festligheter. Vi har lokaler för små grupper och lokaler för upp till 500 sittande! Vill du läsa om våra olika lokaler för uthyrning så hittar du det här.
Vi ordnar mingel, fester, konferenser och mässor. Och ibland alltihop på samma gång!


Dagsaktiviteter & konferanser
Vi finns här för er och vill gärna hjälpa er att planera er aktivitet så att det blir så bra som möjligt för ert företag. Förutom lokaler och mat erbjuder vi även olika typer av aktiviteter för ert företag. Det kan vara inspirerande föreläsningar om gårdens historia, team-building aktiviteter eller naturvandringar i park och skog. Vill du läsa mer om dagsaktiviteter och heldagskonferenser på Övedskloster så hittar du det här.

 

Vi erbjuder ett helhetskoncept där ni har stora möjligheter att påverka!
Ibland kan det vara skönt att slippa planera så mycket. Då finns vi här för er. Med åren har vi skaffat oss ett gediget nätverk med underleverantörer för konferens, fester och andra sammankomster. Från exklusiv matlagning till enkel "gör det själv" bbq. Vi hjälper er med precis det ni vill ha. Vill ni bygga upp en stor scen för rockband, eller bara ha lite allsång i en mindre grupp?  Hos oss finns inga begränsningar. Vi hjälper er göra det bästa för ert företag! Vill du läsa mer om event på Övedskloster så hittar du det här.

För offert eller frågor angående konferens och lokaluthyrning ta kontakt:

event@remove-this.ovedskloster.remove-this.com