Våra bröllopslokaler

Hur ert bröllop ska se ut är något som bara ni kan bestämma! Alla har vi olika önskemål om vårt livs fest. På Övedskloster är vi öppna för alla idéer och vill inget hellre än att ni ska få en fantastisk bröllopsdag i vår fantastiska slottsmiljö.

På Övedskloster finns flera olika lokaler att välja mellan. Vilken som passar bäst beror på storleken på kalaset. För bröllop upp till 60 personer lämpar sig Orangeriet i slottsparken väl, och för de större festerna rekommenderar vi Magasinet. Fördrink och kaffe kan intas i slottsvalvet i parken.

Orangeriet:

När Övedskloster byggdes användes Orangeriet som växthus för känsliga växter under vinterhalvåret. Lokalen är helt fantastisk med stora glasfönster och vita väggar. I lokalen kan upp till 60 personer sitta bekvämt. Orangeriet ligger i den vackra östra delen av slottsparken.

Pris för lokalen fredag - söndag 35 000 kr

 

Magasinet:

Ibland vill man ha ett riktigt stort kalas och då passar Magasinet utmärkt. Magasinet är en fantastisk gammal lada på 800 kvm med gott om utrymme för både dans, middag och aktiviteter. Här finns cool ljussättning, härlig rymd och synliga bjälkar både i tak och hela vägen ner till golvet. I denna lokalen kan man sitta upp till 150 gäster.

Pris för lokalen fredag - söndag 40 000 kr

Slottsparken:

Trädgården på Övedskloster är underbar och lämpar sig väl för flera olika delar av en bröllopsdag. Kanske vigseln? Eller fördrinken? Eller kaffet? Det är bara fantasin som sätter gränser. Och naturligtvis tar man helt fantastiska bröllopsbilder i parken.

Välkommen till Övedskloster för en helt oförglömlig bröllopsdag!


Kontakt?

För offert eller frågor angående bröllop ta kontakt med Sofie Björklund (wedding@remove-this.ovedskloster.remove-this.com)