En plats att mötas på

Slottscaéet

I en av de vackra flyglarna på Övedskloster finns vår möteslokal Slottscaféet. Detta är vår minsta lokal och lämpar sig bäst för grupper mellan 4-15 personer. Här kombineras modern presentationsteknik med 1700-talets arkitektur. Du hyr hela flygeln och utnyttjar lokalerna på det sätt du finner bäst. På så sätt vet du att ni alltid får lugn och ro.
Heldagskonferens: 795 kr ex. moms /pers
Minimipris: 6 500 kr ex. moms

Volièren

I slottsparken finns Volièren som är en sidobyggnad till slottet. Byggt på 1700-talet för att husera godsets fåglar men sedan dess använt som både boende och festlokal. Idag är det en av våra vackraste lokaler för uthyrning. Här kan man sitta ca 50 personer i biosittning, eller något förre kring runda bord. I Volièren finns möjlighet att dela upp sällskapet i flera olika rum.

Heldagskonferens: 795 kr ex. moms /pers
Minimipris: 15 000 kr ex.moms

Orangeriet

Vår absolut läckraste lokal med en helt unik prägel. Byggt som övervintringsväxthus för slottets tropiska växter. Idag använt som bla bröllopslokal. En lokal som passa perfekt vid föreläsningar eller för större sällskap. Beroende på möblering kan man sitta upp till 120 personer i denna lokal.

Heldagskonferens: 795 kr ex. moms /pers
Minimipris: 20 000 kr ex.moms

Magsinet

Övedsklosters gamla mjölkstall erbjuder idag 800kvm öppen yta, med läckra lampor och öppet upp i nock. Här kan vi erbjuda er att bygga upp precis det ni behöver för ert event. I Magsinet kan över 500 personer sitta samtidigt, och lokalen är perfekt när man är ett större sällskap.

Pris: offereras utifrån era behov

För offert och förslag tag kontakt med oss: event@remove-this.ovedskloster.remove-this.com

Vi ser fram emot att mötas med er!