I bröllopstankar?

På Övedskloster får ni ett fantastiskt bröllop i Skånes vackraste slottsmiljö. Vi går faktiskt så långt att vi säger att det är här ni får Världens vackraste bröllop! Öveds kyrka byggdes samtidigt som Övedskloster och kan ge en sammanhållen och enhetlig känsla till bröllopsdagen. För de som önskar en kyrkovigsel. Men även slottsparken på Övedskloster erbjuder många härliga ställen för en vacker vigsel. 

Vi har två olika lokaler som vi hyr ut till bröllop, samt ytterligare en lokal för vigsel, kaffe, fördrink eller vad som önskas. Och slottsparken kan ni naturligtvis även använda. Både för vigsel och fest. Och för era bröllopsbilder!

När ni gifter er så är det ni som står i centrum och vi har därför valt att endast anordna ett bröllop i taget hos oss. Vi har fullt fokus på just er dag!

På Övedskloster finns en egen bröllopskoordinator som hjälper er med alla detaljer hela vägen fram, och vi kan ordna bröllop av alla storlekar och i alla sammanhang. Vi samarbetar med de allra bästa i branchen som Flädie Mat och Vingård, Anna Gouteva och Guldmakeriet. 

Just nu har vi några lediga datum 2018, och bokar för fullt 2019. Varmt välkommen med din förfrågan till oss! 

Läs mer: 

Våra lokaler
Vanliga frågor
Skicka en förfrågan


Kontakt?

För offert eller frågor angående bröllop ta kontakt med Christina Rosén (christina@remove-this.ovedskloster.remove-this.com alt 073-600 88 18).