Jul på Övedskloster 2021

 

JUL på Övedskloster 2021

Tredje advent 2021 ordnar vi JUL på Övedskloster med över 100 utställare, aktiviteter, luciatåg och underhållning.Vi öppnar redan på fredagen med härligt kvällsmys, och håller sedan öppet även lördag och söndag. Grupprabatter och pensionärsrabatter erbjuds på fredagen.

Mer information om JUL på Övedskloster kommer när det närmar sig.

Utställare får gärna anmäla sitt intresse för att ställa ut 2021 här på webben.

Öppettider & Entré 2021:

JUL på Övedskloster håller fredagen den 10/12 öppet kl. 15-20.
På lördag, 11/12, och söndag, 12/12 öppet kl. 11-17.

Entrépriset är 100 kr för alla över 16 år. Gratis för alla barn. Fri parkering.

Fredagen den 10/12 erbjuder vi rabatt för alla våra trevliga besökare över 63 år. Entrépriset reduceras då till 80kr per person. Rabatten gäller endast på fredagen.

För besökare & grupper:

Vi tar emot gruppbokningar, och har en särskild caféavdelning på stora borggården för grupper som bokat gruppfika. Grupper förbokar på jul@remove-this.ovedskloster.remove-this.com. Biljetterna hämtas och betalas i vår särskilda entrékassa, alternativt faktureras i förväg. Gruppfika har begränsat antal platser och måste förbokas. I annat fall hänvisar vi till våra vanliga serveringar.

För att boka gruppbiljett måste ni vara fler än 10 personer i gruppen. Kommer ni med buss var vänlig meddela i förväg.

Reducerat pris för grupper och för pensionärer erbjuds under fredagen den 13/12, men inte under lördag och söndag.

Tillgänglighet:

Vi får många frågor om tillgängligheten på slottsanläggningen om man rör sig med barnvagn, rullator, rullstol eller liknande. Allt under JUL på Övedskloster är i ett plan och det går bra att ta sig runt mellan byggnaderna och ner i parken. Dock förekommer ojämt underlag på flera ställen, och det kan vara bra att ha någon med sig som kan hjälpa till. För att komma in i utställningshallarna kan det förekomma trösklar. Vi har mobila ramper som vi gärna hjälper till med. Säg till i entrén, eller meddela i förväg, om ni vill ha hjälp att ta er runt anläggningen. Vi har personal avsatt för detta.

För mer information om JUL på Övedskloster maila till: jul@remove-this.ovedskloster.remove-this.com