Jul på Övedskloster 2021

Förköp dina biljetter och slipp köer och trängsel.
Köp din biljett här

Nu återstartar vi Skånes populäraste julmarknad!

Tredje advent 2021 ordnar vi JUL på Övedskloster med över 100 utställare, aktiviteter, luciatåg och underhållning.Vi öppnar redan på fredagen med härligt kvällsmys, och håller sedan öppet även lördag och söndag. Grupprabatter och pensionärsrabatter erbjuds på fredagen.

Under fliken Covid-19 hittar ni information om gällande råd och restriktioner för JUL på Övedskloster. Informationen uppdateras löpande och vi följer alltid FHM råd och rekommendationer. 

Öppettider & Entré 2021:

JUL på Övedskloster håller fredagen den 10/12 öppet kl. 15-20.
På lördag, 11/12, och söndag, 12/12 öppet kl. 10-17.

Entrépriset är 100 kr för alla över 14 år. Gratis för alla barn. Fri parkering.

Fredagen den 10/12 erbjuder vi rabatt för alla våra trevliga besökare över 63 år. Entrépriset reduceras då till 80kr per person. Rabatten gäller endast på fredagen.

För besökare & grupper:

Vi tar emot gruppbokningar. Grupper förbokar på jul@remove-this.ovedskloster.remove-this.com. Biljetterna hämtas och betalas i vår särskilda entrékassa, alternativt faktureras i förväg.

För att boka gruppbiljett måste ni vara fler än 10 personer i gruppen. Kommer ni med buss var vänlig meddela i förväg.

Reducerat pris för grupper och för pensionärer (fr 63 år) erbjuds under fredagen den 10/12, men inte under lördag och söndag.

Tillgänglighet:

Vi får många frågor om tillgängligheten på slottsanläggningen om man rör sig med barnvagn, rullator, rullstol eller liknande. Allt under JUL på Övedskloster är i ett plan och det går bra att ta sig runt mellan byggnaderna och ner i parken. Dock förekommer ojämt underlag på flera ställen, och det kan vara bra att ha någon med sig som kan hjälpa till. För att komma in i utställningshallarna kan det förekomma trösklar. Vi har mobila ramper som vi gärna hjälper till med. Säg till i entrén, eller meddela i förväg, om ni vill ha hjälp att ta er runt anläggningen. Vi har personal avsatt för detta.

För mer information om JUL på Övedskloster maila till: jul@remove-this.ovedskloster.remove-this.com

Utställare:

Just nu är marknaden fulltecknad men ställ er gärna på kö.
Anmäl ditt intresse för att ställa ut  här på webben.