Lotta Gyllensten

- LottaPictures

Vem är jag? 

Jag är frilansfotograf med ett stort intresse av att berätta historier. Oavsett om det är för tidningar, företag eller kanske din bröllopsdag. Med kameran försöker jag fånga berättelsen.
Varför fotograf? Jag gillar att kombinationen som kameran ger mig. Genom den släpps jag in i alla möjliga miljöer. Den ger inträde till att vara med under en av livets roligaste dagar, bröllopsdagen men även ibland på begravningar. Jag följer operationer, träffar människor, fotograferar musiker, artiser, idrottsstjärnor och alla andra spännande människor som finns där ute. Sedan är det ju roligt att försöka fånga bilderna också. Se ljuset och personligheten

Så jag juristen som tröttnade på att sitta bakom skrivbordet och inte träffa människor. Som plockade upp kameran för att från början fotografera mycket hästar och ridsport eftersom jag red för dåligt för att få vara på tävlingar och event som ryttare. Jodå jag har ridit mycket och ridit riktigt bra men inte på elitnivå! Sedan fortsatte fotograferandet.

Eftersom jag även har juridiken i bakgrunden håller jag en del föreläsningar om både fotografering, GDPR lagar med mera.