Jul på Övedskloster 2022

Förköp dina biljetter och slipp köer.
Köp din biljett här

Välkommen till JUL på Övedskloster- nu ännu större!

Tredje advent 2022 ordnar vi JUL på Övedskloster med över 120 utställare, aktiviteter, luciatåg och underhållning.Vi öppnar redan på fredagen med härligt kvällsmys, och håller sedan öppet även lördag och söndag. Grupprabatter och pensionärsrabatter erbjuds på fredagen.

Efter förra årets succé och besöksrekord utökas nu JUL på Övedskloster med större marknadsområde och fler utställarlokaler. Mer information om detta kommer närmare tredje advent.

Öppettider & Entré 2022:

JUL på Övedskloster håller fredagen den 9/12 öppet kl. 15-20.
På lördag, 10/12, och söndag, 11/12 öppet kl. 10-17.

Entrépriset är 110 kr för alla över 14 år. Gratis för alla barn. Fri parkering.

Fredagen den 9/12 erbjuder vi rabatt för alla våra trevliga besökare över 63 år. Entrépriset reduceras då till 80kr per person. Rabatten gäller endast på fredagen.

För grupper och bussar:

Vi tar emot gruppbokningar. Grupper förbokar på jul@remove-this.ovedskloster.remove-this.com. Biljetterna hämtas och betalas i vår särskilda entrékassa, alternativt faktureras i förväg.

För att boka gruppbiljett måste ni vara fler än 10 personer i gruppen. Kommer ni med buss var vänlig meddela i förväg.

Reducerat pris för grupper och för pensionärer (fr 63 år) erbjuds under fredagen den 9/12, men inte under lördag och söndag.

Tillgänglighet:

Vi får många frågor om tillgängligheten på slottsanläggningen om man rör sig med barnvagn, rullator, rullstol eller liknande. Allt under JUL på Övedskloster är i ett plan och det går bra att ta sig runt mellan byggnaderna och ner i parken. Dock förekommer ojämt underlag på flera ställen, och det kan vara bra att ha någon med sig som kan hjälpa till. För att komma in i utställningshallarna kan det förekomma trösklar. Vi har mobila ramper som vi gärna hjälper till med. Säg till i entrén, eller meddela i förväg, om ni vill ha hjälp att ta er runt anläggningen. Vi har personal avsatt för detta.

För mer information om JUL på Övedskloster maila till: jul@remove-this.ovedskloster.remove-this.com

Utställare:

Just nu är marknaden fulltecknad men ställ er gärna på kö för återbudsplatser.
Anmäl ditt intresse för att ställa ut  här på webben.