Jul på Övedskloster 2017

15-17 dec. kl. 11-17

Tredje advent 2017 ordnar vi JUL på Övedskloster med över 100 utställare, aktiviteter, luciatåg och underhållning.

NYTT för i år är att JUL på Övedskloster nu utökat ytterligare med flera nya utställarlokaler i slottsparken. Vi öppnar redan på fredagen, och håller sedan öppet lördag och söndag.

Mer information - Program

Öppettider & Entréavgift 2017:

JUL på Övedskloster håller öppet kl. 11-17 fredag, lördag och söndag den 15-17/12.

Entrépriset är 100 kr för alla över 16 år. Gratis för alla barn. Fri parkering.

Fredagen den 15/12 erbjuder vi rabatt för alla våra trevliga besökare över 63 år. Entrépriset reduceras då till 80kr per person. Rabatten gäller endast på fredagen.

För besökare & grupper:

Vi tar emot gruppbokningar, och har en särskild caféavdelning i slottsparken för grupper som bokat gruppfika. Grupper förbokar här. Biljetterna hämtas och betalas i vår särskilda entrékassa, alternativt faktureras i förväg. Gruppfika har begränsat antal platser och måste förbokas. I annat fall hänvisar vi till våra vanliga serveringar.

För att boka gruppbiljett måste ni vara fler än 10 personer i gruppen. Kommer ni med buss var vänlig meddela i förväg.

Reducerat pris för grupper och för pensionärer erbjuds under fredagen den 15/12, men inte under lördag och söndag.

Tillgänglighet:

Vi får många frågor om tillgängligheten på slottsanläggningen om man rör sig med barnvagn, rullator, rullstol eller liknande. Allt under JUL på Övedskloster är i ett plan och det går bra att ta sig runt mellan byggnaderna och ner i parken. Dock förekommer ojämt underlag på flera ställen, och det kan vara bra att ha någon med sig som kan hjälpa till. För att komma in i utställningshallarna kan det förekomma trösklar. Vi har mobila ramper som vi gärna hjälper till med. Säg till i entrén, eller meddela i förväg, om ni vill ha hjälp att ta er runt anläggningen. Vi har personal avsatt för detta.

För mer information om JUL på Övedskloster maila till: jul@remove-this.ovedskloster.remove-this.com