Konferens

På Övedskloster är vi vana vid att ordna alla typer av event och festligheter. Vi har lokaler för små grupper och lokaler för upp till 500 sittande! Vi ordnar mingel, fester, konferenser och mässor. Och ibland alltihop på samma gång!

Konferenslokaler:

På Övedskloster har vi framförallt fyra olika lokaler som används för konferens:

Gamla Mjölkstallet är en fantastisk gammal lada där vi renoverat och utrymt. Här kan man boka in upp till 500 personer sittande samtidigt.

Volièren är ett mindre hus i parken som består av flera rum där vi hur ut för föredrag, luncher eller företgagsmingel. Här kan man vara upp till 90 sittande.

Orangeriet är en helt fantastisk lokal som man kan hyra in sig i under sommarhalvåret. Lokalen har tidigare används för att vinterförvara växter och erbjuder därför ett helt fantastiskt ljusinsläpp. I Orangeriet kan man sitta ca 110 personer.

Caféflygeln är vår lilla året runt lokal med hög utrustningsnivå och ett riktigt bra kök. Här finns, förutom en mysig och kreativ miljö, även projektor, högtalare och annan konferensutrustning. I denna lokal kan man sitta ca 35 personer.
Du kan läsa mer om caféflygeln här:

Vi erbjuder ett helhetskoncept där ni har stora möjligheter att påverka!

Ibland kan det vara skönt att slippa planera så mycket. Då finns vi här för er. Med åren har vi skaffat oss ett gediget nätverk med underleverantörer för konferens, fester och andra sammankomster. Från exklusiv matlagning till enkel "gör det själv" bbq. Vi hjälper er med precis det ni vill ha. Vill ni bygga upp en stor scen för rockband, eller bara ha lite allsång i en mindre grupp? Kanske ha teambuildingaktiviteter ute? Hos oss finns inga begränsningar. Vi hjälper er göra det bästa för ert företag!

För offert eller frågor angående konferens och lokaluthyrning ta kontakt:

christina@ovedskloster.com