Vi älskar bröllop!

Är det dags för bröllop?

På Övedskloster får ni ett fantastiskt bröllop i Skånes vackraste miljö. Öveds kyrka byggdes samtidigt som Övedskloster och ger en sammanhållen och enhetlig känsla till bröllopsdagen. De vackra alléerna som anlades samtidigt som anläggningen leder besökarna mellan de olika områdena. Övedskloster ligger bara fem minuter promenad från kyrkan, och vigsel och bröllopsfest hos oss är både unikt, vackert och väldigt praktiskt. Och vill man inte ha vigseln i kyrkan så har vi flera andra alternativ inne och ute.

Hur gör vi med mat och dryck?

På Övedskloster vill vi erbjuda oförglömliga bröllop. Därför samarbetar vi med Flädie Mat & Vingård som erbjuder välkomponerade menyer med läcker mat och perfekt service. De har mycket stor erfarenhet och hjälper er gärna med stort och smått hela vägen.

Bröllopsfoto?

Har man valt att ha sitt bröllop på Övedskloster så får man naturligtvis ta sina foton i vår vackra slottsmiljö.

Kan jag ha mitt bröllop inne i slottet?

Nej, tyvärr. Slottet är ett privat hem så där kan man inte hyra in sig.

För offert eller frågor angående bröllop ta kontakt med Flädie Mat & Vingård genom att fylla i formuläret här: http://fladiematvingard.se/kontakt/bokning/

De återkommer därefter snarast med ett förslag som ni garanterat kommer att bli nöjda med!

För specifika frågor gällande Övedskloster får du gärna kontakta Johanna (johanna@remove-this.ovedskloster.remove-this.com)