Intresseanmälan hjortlåda

Jaktsäsongen är slut för i år, men du kan alltid skicka oss en intresseanmälan (se länk nedan) för att säkerställa att du finns med högt upp på väntelistan när hjortjakten börjar igen i oktober. 

Hjortköttet är fettsnålt med en mild och god viltsmak och passar utmärkt till vardags såväl som till fest. 

Kronhjort

Det sägs ju att älgen är skogens konung, men kronhjorten är i så fall en stark utmanare. Alla som har mött en vet att den definitivt är ett av skogens mest majestätiska djur. Köttet är också enormt välsmakande och mört.
Priset är 195 kr/kg. 

Dovhjort

De flesta dovhjortar på Övedskloster är vita, vilket är lite ovanligt. Detta beror på Bygge-Hans, som grundade dagens Övedskloster, anlade en djurgård med vita hjortar på 1700-talet. Hjortköttet är mycket välsmakande och mört med en mild viltsmak.
Priset är 175 kr/kg.

Vildsvin

Vildsvinen har de senaste 20 åren brett ut sig över Övedskloster, precis som i resten av södra Sverige. Det är ett skyggt och svårjagat vilt. Vildsvinssmaken kan bäst beskrivas som fläskkött med viltsmak. Vikten på lådorna kan variera beroende på djurets storlek.
Priset är 140 kr/kg.

Leverans

Lådorna har olika vikt beroende på om det är en kronhjort eller dovhjort och om det är ett vuxet djur eller en kalv. Variationen på lådorna kan vara från ca 10 kg till 30 kg så berätta gärna i din intresseanmälan om du är intresserad av dovhjort eller kronhjort och om du vill ha en större eller mindre låda. Allt kött levereras styckat, vacuumförpackat, tydligt märkt och klart för frysen.

Under jaktsäsongen kontaktar vi de som anmält intresse i tur och ordning för att göra upp om avhämtning i Övedsklosters Slottsbutik. När du hämtar ditt kött betalar du också, antingen med Swish eller med kort. Du betalar bara för den mängd kött av varje detalj du faktiskt fick. 

Gör din intresseanmälan här >>
Om du har några frågor får du gärna höra av dig till Calle på 0763-226606