Slottsbutiken.se

Sedan 2015 driver vi Slottsbutiken i ett av våra magasin samt som webshop. Vår ambition är att ge våra besökare på plats och på webben en unik och speciell upplevelse. Vi hänger med i de senaste trenderna men satsar på gedigna material, kvalité och scandinavisk design. Vi vill också gärna stötta nya duktiga designers och satsar därför ibland på sådant som kan kännas lite annorlunda. Bland våra kläddesigners hittar ni bland annat Julie Fagerholt, Baum und pferdgarten och Stine Goya bland många andra.

Till Slottsbutiken

Köp köttlåda

På Övedskloster har det funnits nötkreatur i mer än 200 år. Våra fina biffdjur är korsade för att få fram det bästa köttet, men består mest av Aberdeen Angus. Djuren betar på naturbetena kring slottet på sommaren och på vintern äter de egenproducerat gräsensilage. Eftersom de bara äter gräs växer de i långsam takt och hinner bli lite äldre innan de slaktas. Slakten sker på ett lokalt slakteri - 8 km från gården – köttet hängmöras sedan.

Beställ vårt premium-nötkött i låda och hämta i Slottsbutiken. Hängmörat, finstyckat och vakuumpackat i kilosförpackningar.

Läs mer och beställ

Köp viltlåda

Hösten är här och med den det fina viltköttet. Vi säljer dovhjort och kronhjort under jaktsäsongen. Hjortköttet är fettsnålt med en mild och god viltsmak och passar utmärkt till vardags såväl som till fest.

Läs mer och beställ