Maskinförare

Om tjänsten:

Övedskloster ligger i Sjöbo kommun i södra Skåne. Godsförvaltningen omfattar växtodling, skogsbruk, djurhållning, uthyrning, jakt samt turism. Övedskloster har en samlad areal på 3700 ha och vi är 15 heltidsanställda. Växtodlingen som drivas konventionellt innefattar drygt 1650 ha.
Läs gärna mer här >>

Vi söker dig som kan och vill köra moderna lantbruksmaskiner, och gillar att använda dig av data och elektroniska hjälpmedel i jobbet. Du har ditt huvudintresse inom växtodlingen men har inget emot att hjälpa till även inom andra driftsgrenar.   

Din bakgrund:

Vi förväntar oss att du kan ta ansvar, har en viss erfarenhet och är inställd på att jobba extra under högsäsongen. Tjänsten innefattar primärt att köra tröska, betupptagare samt traktorgrävare.  Har du intresse i ”anläggningsarbete” på gårdsnivå är det absolut positivt. Sprutcertifikat är inget krav, men meriteras.     

Du kommer att bli en del av ett duktigt arbetsteam och få möjlighet att självständigt planera ditt arbete. Du kommer också att få vara med om att vidareutveckla Övedsklosters jordbruk som en modern verksamhet.

Vi sökar dig som är intresserad av en långvarig fast anställning. Om du/ni behöver boende i närheten kan vi hjälpa till. Tjänsten blir ledig den 1 juli 2018 men viktigast är att du kan tillträda innan skörden sätter igång kring 1 augusti.

Ansökan: 

Är du intresserad av tjänsten och behöver svar på frågor, är du välkommen att ringa Magnus Nilsson 0705-652051 eller Lars Bäksted på tel 0702-31 36 85. Din skriftliga ansökan kan du skicka till Övedsklosters Godsförvaltning, Harlösavägen 585-15, 275 94 Sjöbo eller maila till lars@remove-this.ovedskloster.remove-this.com