Julmarknad

Julmarknad 13 - 14 december 2014

Den 13 - 14 december arrangeras julmarknaden Jul på Övedskloster 2014. Liksom tidigare har vi särskilt fokus på mat och hantverk från trakten.

Strax intill slottet finns ett gammalt kostall från 1800-talet med en härlig, rustik atmosfär. Det är här vi låter julmarknaden ha sitt hjärta. Men julmarknaden breder även ut sig över hela den gamla gården, borggården och parken.

Julmarknadens huvudattraktion är naturligtvis  alla utställare som visar upp sina fina  produkter. Men besökarna möts även av luciatåg, häst och vagn,  julkör, lantbruksdjur, korvgrillning, dockteater med mera. Och så förstås julgranar, marschaller, facklor, granris, lussekatter och glögg. Sammantaget blir det en härlig, gammaldags julstämning. 

Välkommen till Övedskloster den 13-14 december kl 11-17!


Utställare?
Just nu är marknaden fullbokad, men det finns möjlighet att ställa sig i kö. Vårt tema är mat och hantverk från trakten. Passar det in på din verksamhet och du är intresserad av att ställa ut? Skicka ett mail till jul@remove-this.ovedskloster.com så återkommer vi med mer information.