Beställ hjortlåda

Hösten är här och med den det fina viltköttet. Hjortköttet är fettsnålt med en mild och god viltsmak och passar utmärkt till vardags såväl som till fest. 

Kronhjort

Det sägs ju att älgen är skogens konung, men kronhjorten är i så fall en stark utmanare. Alla som har mött en vet att den definitivt är ett av skogens mest majestätiska djur. Köttet är också enormt välsmakande och mört.
Priset är 195 kr/kg. 

Dovhjort

De flesta dovhjortar på Övedskloster är vita, vilket är lite ovanligt. Detta beror på Bygge-Hans, som grundade dagens Övedskloster, anlade en djurgård med vita hjortar på 1700-talet. Hjortköttet är mycket välsmakande och mört med en mild viltsmak.
Priset är 175 kr/kg.

Leverans

Lådorna har olika vikt beroende på om det är en kronhjort eller dovhjort och om det är ett vuxet djur eller en kalv. Variationen på lådorna kan vara från ca 10 kg till 30 kg så berätta gärna i din intresseanmälan om du är intresserad av dovhjort eller kronhjort och om du vill ha en större eller mindre låda. Allt kött levereras styckat, vacuumförpackat, tydligt märkt och klart för frysen.

Under jaktsäsongen kontaktar vi de som anmält intresse i tur och ordning för att göra upp om avhämtning i Övedsklosters Slottsbutik. När du hämtar ditt kött betalar du också, antingen med Swish eller med kort. Du betalar bara för den mängd kött av varje detalj du faktiskt fick. 

Gör din intresseanmälan genom att maila till oss på meat@remove-this.ovedskloster.remove-this.com Glöm inte att skicka med ditt namn och telefonnummer och vilken typ av låda du är intresserad av.
Om du har några frågor får du gärna höra av dig till Calle på 0763-226606