Handla online

Köp nötköttslåda

På Övedskloster har det funnits nötkreatur i mer än 200 år. Våra fina biffdjur är korsade för att få fram det bästa köttet, men består mest av Aberdeen Angus. Djuren betar på naturbetena kring slottet på sommaren och på vintern äter de egenproducerat gräsensilage. Eftersom de bara äter gräs växer de i långsam takt och hinner bli lite äldre innan de slaktas. Slakten sker på ett lokalt slakteri - 8 km från gården – köttet hängmöras sedan.

Beställ vårt premium-nötkött i låda och hämta i Slottsbutiken. Hängmörat, finstyckat och vakuumpackat i kilosförpackningar.


Beställ viltlåda

Under jaktsäsongen kan du anmäla intresse för att köpa kronhjort, dovhjort och vildsvin för avhämtning i butiken. Tillgången på vilt beror på jaktlyckan och därför går det inte att beställa. Men lämna en intresseanmälan så återkommer vi till dig när vi har viltkött att sälja. 

Läs mer om viltlådor


Slottsbutiken.se

Sedan 2015 driver vi Slottsbutiken i ett av våra magasin samt som webshop. Vår ambition är att ge våra besökare på plats och på webben en unik och speciell upplevelse. Vi hänger med i de senaste trenderna men satsar på gedigna material, kvalité och scandinavisk design. Vi vill också gärna stötta nya duktiga designers och satsar därför ibland på sådant som kan kännas lite annorlunda. Bland våra kläddesigners hittar ni bland annat Julie Fagerholt, Baum und pferdgarten och Stine Goya bland många andra.

Till Slottsbutiken.se