En plats att mötas på

I en av de vackra flyglarna på Övedskloster finns vår möteslokal. Här kombineras modern presentationsteknik med 1700-talets arkitektur. Du hyr hela flygeln och utnyttjar lokalerna på det sätt du finner bäst. På så sätt vet du att ni alltid får lugn och ro. I flygeln finns plats för ca 40 personer vid 4 olika bord i tre angränsande rum, men det passar lika bra för mindre grupper. 

På Övedskloster har vi möten! Möten mellan människor, mellan människa och natur, och mellan människa och själ. Här kan du lämna stadens jäkt för att ta välgrundade beslut i harmonisk miljö. Välmående och kreativitet går hand i hand.

Köpa service eller fixa själv

Du kan välja hur mycket du vill göra själv och hur mycket du vill ha hjälp med. Vill du bara ta del av den inspirerande miljön går det bra, men vi hjälper gärna till med att ordna den förtäring, eller service, ni önskar. Allt för att du och dina gäster ska få en så bra dag som möjligt.

Att mötas på Övedskloster är att mötas med naturen. Därför rekommenderar vi att ni som gäster hos oss utnyttjar våra promenadstråk i skogarna och vår vackra slottspark under ert besök. Eller varför inte passa på att ta ett dopp i sjön? Vi kan också ordna med en guidad visning av slottet eller av lantbruket om så önskas. 

Utrustning

I lokalhyran ingår fri tillgång till ett välutrustat kök där ni har möjlighet att laga mat tillsammans. Även vatten och frukt under hela dagen ingår. Lokalen har skrivtavla, projektor, högtalare, projektorduk, samt wifi. Vi kan även tillgodose de flesta önskemål om lagad mat, och väljer gärna meny i samråd med er.

Om ni vill stanna övernatt har vi bäddar i gårdens stenstall. Där finns plats för 8 personer fördelade i tre dubbel- och två enkelrum.

Vi har även möjlighet, och erfarenhet av, att ordna större evenemang i våra andra lokaler. Hör av dig så planerar vi något fantastiskt tillsammans!

Vi ser fram emot att mötas med er!