Välkomna till oss på era frukostmöten!

Att träffas ett par timmar på förmiddagen för en avstämning eller ett möte är ett effektivt och trevligt sätt att skapa kreativitet i sin verksamhet.

På Övedskloster erbjuder vi er möjligheten att enkelt boka era företagsfrukostar i en fantastisk miljö och med en exklusiv och smidig lösning.

Vi ordnar företagsfrukostar måndag till torsdag mellan januari-juni, och från sep-dec.

Vårt koncept innebär att ni bokar in er i vår slottsflygel där ni har tillgång till all konferensutrustning. Vi dukar upp en underbar frukostbuffé som ni har fri tillgång till, och när ni är klara lämnar ni bara allt och vi fixar.

Frukost och föreläsning

Vill ni kombinera ert frukostmöte med en föreläsning går det utmärkt. I egen regi erbjuder vi några olika koncept, tex Christina Rosén som pratar om "Sälj" eller Hans Ramel som berättar om Övedskloster och vår verksamhet, men naturligtvis är det inget som hindrar att ni själva tar in en egen föreläsare.

Frukostmöten lämpar sig för grupper upp till 22 personer och är perfekta för företag, kommuner och organisationer. Naturligtvis tar vi bara en grupp åt gången!

Kostnaden för ett frukostmöte på Övedskloster börjar på 2500 kr och då är 10 personer inkluderade. Ytterligare personer betalar 165 kr per person.

Hos oss är det Christina Rosén och Johanna Ramel som sköter bokningar av frukostmöten. Skicka din förfrågan här.

Varmt välkomna hit!