Jul på Övedskloster 2017

Jul på Övedskloster 2017, 15-17 dec. kl. 11-17

Tredje advent 2017 ordnar vi JUL på Övedskloster med över 100 utställare, aktiviteter, luciatåg och underhållning.

NYTT för i år är att JUL på Övedskloster nu utökat ytterligare med flera nya utställarlokaler i slottsparken. Vi öppnar redan på fredagen, och håller sedan öppet lördag och söndag.

Mer information och program kommer under november 2017. 

Öppettider & Entréavgift 2017:

JUL på Övedskloster håller öppet kl. 11-17 fredag, lördag och söndag den 15-17/12.

Entrépriset är 80kr för alla över 16 år. Gratis för alla barn.

Fredagen den 15/12 erbjuder vi rabatt för alla våra trevliga besökare över 63 år. Entrépriset reduceras då till 60kr per person. Rabatten gäller endast på fredagen.

Parkeringen hanteras av Öved-Östraby Skytteförening och deras avgift är 20 kr per bil.

För utställare:

Intresserad av att stå i kö? Vi har ett kösystem ur vilket vi väljer lämpliga utställare. De som redan ställt ut hos oss har förtur. Vi tar dock in ett antal nya utställare varje år. Tänk dock på att vi prioriterar lokala mathantverkare och utställare, och i viss mån lokala produkter.

Vill du ställa ut hos oss på  Övedskloster kan du använda denna länk för att anmäla ditt intresse av en utställarplats under Jul 2017.

För besökare & grupper:

Vi tar emot gruppbokningar, och har en särskild caféavdelning i slottsparken för grupper som bokat gruppfika. Grupper förbokar här. Biljetterna hämtas och betalas i vår särskilda entrékassa, alternativt faktureras i förväg. Gruppfika har begränsat antal platser och måste förbokas. I annat fall hänvisar vi till våra vanliga serveringar.

För att boka gruppbiljett måste ni vara fler än 10 personer i gruppen. Kommer ni med buss var vänlig meddela i förväg.

Reducerat pris för grupper och för pensionärer erbjuds under fredagen den 15/12, men inte under lördag och söndag.

Tillgänglighet:

Vi får många frågor om tillgängligheten på slottsanläggningen om man rör sig med barnvagn, rullator, rullstol eller liknande. Allt under JUL på Övedskloster är i ett plan och det går bra att ta sig runt mellan byggnaderna och ner i parken. Dock förekommer ojämt underlag på flera ställen, och det kan vara bra att ha någon med sig som kan hjälpa till. För att komma in i utställningshallarna kan det förekomma trösklar. Vi har mobila ramper som vi gärna hjälper till med. Säg till i entrén, eller meddela i förväg, om ni vill ha hjälp att ta er runt anläggningen. Vi har personal avsatt för detta.

För mer information om JUL på Övedskloster maila till: jul@remove-this.ovedskloster.com